AGRHN

Amande

Kategori: Allmänt

Då var det alltså sista på detta året. Usch. Jag förstår inte alls vad det är att fira.. Men okej, jag ska inte fira så mycket iallafall. Dels för att mitt öra inte är bra, och för att jag som sagt fattar inte vad jag ska fira. Ska man fira att 2009 är över och vad gööött att det blir ett nytt år? Eller ska man ta avsked från det fina 2009? Jag vet inte och i vilket fall är det överskattat. Så om det är ett nytt år, du lever fortfarande samma liv. Inget ändras, tyvärr. Hade ju vart skönt. Många kanske iofs ser det som en vändpunkt i sitt liv, att ne nu ska jag börja de nya nyttiga året!

Förra året sa jag: Jag ska inte ha något nyårslöfte, det kommer inte hålla iallfall, men ska jag ha något ska det vara att sluta svära. Guess what! Jag svär inte. Om jag inte blir arg som tusan! Det har självklart att göra med vad jag tror på, och att jag tror mera nu än för ett år sen, samtidigt som jag inte tror att du blir dömd bara för att du svär, ne, det värsta med att svära, det låter ju grymt fult! iallafall på tjejer, kanske är jag som är töntig som tycker så, men det låter som man är så BLÅST! Usch. Sen beror det självklart för vad som räknas till svordom.. Folk tänker ju lite olika om det där.. Är skit en svordom, då har inte jag slutat svära... Men i år inga nyårslöften, vet inte vad det skulle kunna vara. Jo! jag kom på ett. Men det avslöjar jag inte idag!
Men jag bara har lite knepiga tankar ibland, t.ex. Jag brukar fundera typ, speciellt på Jul, Nyår, Midsommar, Min Födelsedag, mm..
Om vi då tar jul som exempel, Då funderar jag, hur kommer min nästa jul se ut, vilka firar vi då med, hur är jag? Blablabla..Ni fattar.. Helt galet om man tänker på det, mina senaste två jular har vart väldigt lika. Från ena året till det andra skulle man kunna tro att INGET hade hänt mig. Men ojojoj, det har det ju verkligen. Får se nästa år, När jag kommer hem från Jönköping, vad har jag för mig då egentligen? Då har jag precis flyttat hem liksom, Helt galet. Och jag är Nitton, och absolut världens bästa Amanda, eller?
Jag vill iallafall önska alla ett Gott nytt År, hoppas ni får ett fint 2010 och har haft ett fint 2009.


HUR MAN SLUTAR SVÄRA
Jag gjorde som så att jag sa till alla att, nu! Ska jag sluta med detta! Ni får slå mig på handen så hårt som ni kan varenda gång ni hör mig. Och det fungerade, smart tycker jag!