AGRHN

AllyAlly

Kategori: Allmänt

Jag sitter och gör teoriprov, gick bättre än vad jag trodde det skulle haha, men nu är jag lite för seg för att läsa ngt överhuvudtaget. Ska lägga mig nu tänkte jag. Är ganska trött efter hela helgens festligheter, det rä väl därför jag inte har orkat lägga upp något kul.
Jag fick göra mycket roliga saker iallafall, på min dag, nästan helt min men jag delar den ju självklart med maria. 22 oktober. Då hände det speciella saker ska ni veta. Haha, 1991 Maria & Amanda föddes, GRYMT!
2009, amanda blir upphämtad i en Limousin av sina föräldrar, får en feeewn bil, och ett instrument, vilket hon vill i present, GRYMT! Yeye, sen firades detta med familjn och nära&kära i lördags, och jag hade främmat från alingsås igår (och i helgen också faktiskt, Men igår var sällskapet lite större).  Glad för alla presenter och alla supermysiga människor som ville fira min dag(och marias, fast det är en annan femma) och gratulera mig! Ett stort tack till er! Nu ska jga äta godis och chips, för att det anser jag avra ganska bra för hälsan;D

Bilder från hur galen jag var när jag blev upphmtad på min födelsedag kommer ska ni se people:D

Uppmanar alla att kolla på Taking the Stage, 18.40 lördagar, MTV. Duktiga elever där bortigenom i lilla usa.

Nu ska jag ringa pappa först för han jobbar natt och jag gillar att prata med honom när jag inte kan sova, just some fact! Nightynight!

GRATTISOCHSOVGOTTLILLAMANDIS