AGRHN

100228

Kategori: Allmänt

AMANDA! Nu är det dags att bli bättre på att blogga.
Jag käkar frukost nu, och frukost är idag: knäckisar och te, grönt te. Jag gillar typ bara grönt te nu, eller jag gillar grönt te mest. Det är inte så sött och blasktigt som alla andra konstiga smaker.
Veckan
Okej, jag ska göra en liten update på vad som har hänt i veckan.
I måndags bar det av mot Jkpg. Och i veckan har jag vart så duktig och vaknat vid typ 6-7 tiden varje morgon, hör och häpna, utan klocka! Och sovit typ hur många timmar som helst. Så veckan har gått grymt fort! Jag fick tillbaka prov som hade gått bra, det var trevligt. Jag har ätit en god frukost varje morgon, alltså levt så som man ska helt enkelt. I fredags så hade jag en lektion, Franska. Sen var jag tvungen att gå på en föreläsning eller nått, den var säkert jätte-intressant, men jag var tvungen att hinna med tåget hem så jag stack lite tidigare.
Grym gitarr, grym Amanda
Och sen.. I fredags! fick jag min gitarr. Jag älskar den. Jag har aldrig spelat så mycket som nu, det är så sjukt roligt när det faktiskt låter bra. Kalle var ju super-snäll också, jag fick låna en av hans gitarrer nere i Jkpg (detta var innnan jag köpte min) jag var så himla glad så jag bara satt och spelade i några timmar den kvällen när jag fått låna den. Så tack Kalle!
Två nissar och en Amanda
Igår, Lördag. Då kom först Rickard hit, och så kollade vi på en skräckis. Ja, jag var rädd. Det var han med (även fast han spelade cool ett tag (skoja)) Dead Silence hette den. Och så kom jag på att jag sett den förut, men det gjorde inget, jag var ändå rädd. Sen var det ju detta dilemma.. Vad skulle vi äta. Eller det var egentligen jag som ville ha allt. Men sen bestämde vi oss för Thai, så vi drog in till stan och hämtade Jesper efter jobbet och Olivia som var i göteborg. Då vill Jesper och Rickard helt plötsligt inte ha Thai, fick bli Pizza för deras del. Sen låg alla vi och myste i min säng. Det var varmt fast mina fötter var ju som vanligt isbitar. Mysig kväll helt enkelt med två små tomtar.
Nu ska jag spela gitarr.
Om det är jobbigt att läsa så får det vara det. Jag kan inte lösa det problemet,
har fullt upp med att rädda världen.