AGRHN

130429

Kategori:

Jahapp. Insomnia är tillbaka och irriterar. Äckel. Jag och min nya tekopp ska förgöra dig ikväll.

Vad är på mitt mind undrar ni säkert. Jag tentapluggar som en galning till tentan på fredag och jag jobbar. Om en vecka har vi introduktion till B-uppsatsen, det sista vi gör innan sommaren vilket känns overkligt skönt. Jag är lite orolig över min sommar dock. Som bekant ska jag jobba i Skövde, det känns bra. Men jag vet inte hur många timmar jag kommer att kunna få ihop varje månad. Dilemma? Ja. Hoppas på en del i alla fall. Juni blir knapert, men det får väl gå ändå.

Detta är på mitt mind alltså. Ingenting annat vettigt. Har börjat kolla på en ny serie, Modern Family. Se den om ni vill, den är lite rolig enligt mig.

För övrigt är jag förkyld. Jag måste till och med ta nässpray och då har det gått långt.

Jag höll också på att bli påkörd av en bil idag. En kille ville vara cool och gasade allt han hade (han stod på en parkeringsficka 20m bort ifrån mig) när jag gick över en väg och tvärnitade sedan när han var relativt nära mig. I ett tätbebyggt område dessutom, idiot. Jag blinkade inte, jag blev inte rädd utan jag lunkade på i min takt, stirrade in genom rutan på honom utan att röra en min. Jag tror inte att han tyckte det var så kul att skrämma mig. Vid vidare eftertanke skulle jag nog hoppat upp på hans motorhuv, klampat och skrapat mina grusiga dr.martens kängor mot hans nypolerade Volvo s60. Det är lätt att vara efterklok som de säger. Att han också tyckte han var cool i en Volvo s60, får mig att ännu mer bli rädd för mänskligheten.

Vissa människor borde låsas in bara för de inte har något vett. Om inte annat få körförbud for life. Om det hänt några trafikolyckor i Jönköping inatt så vet vi ju vem som är ansvarig. Jag hoppas att han krockar med ett träd och får ont i foten så han aldrig mer kan köra bil. Faktiskt. Han är inte värd ett körkort, inte ens ett moppekörkort är han värd.

Godnatt!