AGRHN

120331

Kategori: Allmänt

Hejhejhejhejhej! Jag har massa saker att bara skriva av mig, så håll ut nu vänner!
-
Topic 1-
Igår var jag på den roligaste utbildningen jag varit på! Barista och service. Så kul verkligen. Servicebiten var lite långdragen och seg, men oerhört intressant. Baristadelen var väldigt givande, just när det kommer till att lära sig om kaffet som Espresso House säljer. Sen var det kul att äntligen få höra alla trix och knep från någon som är riktigt duktig, jag har ju ändå stått där vid espressomaskinen ganska länge men aldrig fått veta vad som är "rätt och fel" utan fått lista ut det själv. Men nu vet jag!
-
Topic 2-
Ligger under täcket nu och ska försöka sova snart. Efter att jag var ledig i fyra dagar så vill jag nu inget hellre än att sitta på baltanen i Skövde och dricka smoothie. Men jag är i göteborg och jobbar. Verkligheten slår till och jag måste ställa klockan på morgonen. Jag som älskar att freestyla lite på mornarna..
-
Topic 3-
Elaine ska åka utomlands. utom landet. Till Egypten. Imorgon vid denna tidpunkt är hon away. Jag är avundsjuk och kommer absolut inte sticka under stolen med det. Jag vill också. Jag har velat åka till en sandig strand och gotta mig länge nu. Jag fick dock reda på att jag får tillbaka endel på skatten, så jag kanske tar mig en liten tripp i slutet av sommaren.
-
Topic 4-
Jag har nu sökt högskola. Gosh, tänk så kommer jag inte in någonstans. Jag vill göra nått nytt nu, något annat kul. Så nu lägger jag min framtid åt den som gör det bästa av den och jag litar till 100% på att han kommer välja vad som är bäst för mig. Men jag är ändå liiite nervös, det ska man vara va?
-
Osammanhängande, men jag behövde bara skriva. GODNATT vi hörs!